Mandskabsudlejning

Behov for ekstra mandskab?

Vi skræddersyer gerne en løsning, der imødekommer dine ønsker til arbejdets karakter og antal timer,
ligesom vi selvfølgelig kommer til tiden og udfører dine opgaver med udgangspunkt i dine krav til kvalitet.

Mandskabsudlejning til projekter i både ind- og udland

Det er selvfølgelig afgørende, at du bliver mødt af pligtopfyldende medarbejdere, når du kontakter os med behov for mandskabsudlejning. Det gælder, uanset om det er til et projekt i ind- eller udland. Alle medarbejdere hos Brdr. Skov rummer faglig stolthed og et fælles ønske om, at vores kunder altid er tilfredse for arbejdskraft gennem vores mandskabsudlejning.

Skal din virksomhed bruge et par ekstra hænder?

Har din virksomhed behov for ekstra mandskab i en kortere eller længere periode? Hos Brdr. Skov tager vi altid udgangspunkt i dine ønsker og behov. Vi skræddersyr gerne en løsning, der imødekommer dine ønsker til arbejdets karakter og antal timer, ligesom vi selvfølgelig kommer til tiden og udfører dine opgaver med udgangspunkt i dine krav til kvalitet. Dermed behøver din virksomhed ikke at bruge tid eller energi på at finde pligtopfyldende medarbejdere til midlertidige- og diverse ansættelser.

En alsidig løsning til den travle virksomhed

En virksomhed arbejder ofte med omskiftelige vilkår. Du kan derfor ofte opleve, at din faste bemanding på den ene eller anden måde ikke passer sammen med antallet af opgaver. Den skiftende belastning kan føre til flere forskellige problematikker. Slip besværet og hjælp virksomheden godt på vej med sikker, nem og kvalificeret mandskab.

Mandskabsudlejning til konkurrencedygtige priser

Med kontor i Svebølle dækker vi primært Vestsjælland og byer som Holbæk, Kalundborg, Korsør og Slagelse; Men da vi bestræber os på at være et fleksibelt firma såvel geografisk som praktisk, dækker vi også de øvrige byer i hele Danmark. Du kan altså altid henvende dig, uanset om du har behov for mandskab på enten Sjælland, Fyn eller i Jylland.

Da vi samtidig tilbyder mandskabsudlejning til faste timepriser, behøver du ikke at frygte uforudsigelige og økonomiske udgifter. Vi er opmærksomme og din økonomi belastes ikke unødigt, blot fordi I går en travl periode i møde.