Privatflytning

Pålidelig flytning

Vi tilbyder privat flytning med respekt for dit indbo, fordi flytning er en tillidssag.

Med en privat flytning hos os ved vi, hvor vigtigt det er, at du som kunde er tryg ved situationen. En privat flytning er mere end bare en flytning med møbler og flyttekasser; Det er et hjem med minder og betydelige ejendele. Det er oftest ejendele, der i langt de fleste tilfælde er uerstattelige. Derfor er det heller ikke ligegyldigt, hvem du overlader dine flytteopgaver til.

Flytning med stor omhu

Hos Brdr. Skov håndterer vi altid enhver privatflytning med stor seriøsitet. Har du brug for ekstra service i form af rådgivning, afmontering, emballering eller ned- og udpakning af hjemmet, hjælper vi også gerne med dette. Det handler udelukkende om dine ønsker og behov.

Med Brdr. Skov er du naturligvis forsikret og dækket under eventuel skade af transporteret møbel samt diverse ejendele. Det sikrer, at du har fuld tryghed, når vi står for din privat flytning på Sjælland, Fyn eller i Jylland.
Dog er der visse betingelser, der skal være overholdt, hvis vores forsikring skal dække enhver form for skade.

F.eks. skal alle spejle, glas, malerier og lignende være pakket ind i bobleplast eller tilsvarende. Ydermere skal teknik som fladskærms-tv, computerskærme og tilsvarende produkter pakkes ind i originalemballagen eller andet godkendt indpakning for at sikre den optimale beskyttelse ved ned-, -ind og opbæring samt under transport.

Professionel nedpakning for private & erhverv

Hos Brdr. Skov Flytteforretning arbejder vi altid med udgangspunkt i vores kunders ønsker. Vores arbejdes udgangspunkt er dine behov og krav til flytningen. Vi tilbyder derfor fleksibel arbejdskraft, der passer til din situation, uanset om det er erhvervs- eller privatflytning.

Flytning i hele Danmark

Hos Brdr. Skov udfører vi alle opgaver inden for privat flytning på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Hos Brdr. Skov er ingen opgaver for store eller for små. For os har det ingen betydning, om du blot har brug for et par ekstra hænder til at flytte møbler og flyttekasser, eller om du ønsker at overlade alt, fra nedpakning til privatflytning og udpakning, til os. Alle kunder er garanteret den samme professionelle behandling samt de samme lave og gennemskuelige priser.

Vi har en klar målsætning om, at du oplever, at processen er nem og overskuelig, når du har behov for hjælp til din privat flytning på Sjælland, Fyn eller i Jylland. Med andre ord tilbyder vi fleksibel privatflytning i hele Danmark. Vi arbejder ligeledes med værdier, der er til at forstå. Vi kredser om god kvalitet til en god pris. Ingen uforudsete ekstraudgifter.

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på din flytteopgave. Du er også velkommen til at tage kontakt, hvis du har behov for at få et overblik over, logistiske som praktiske, opgaver i forbindelse med din privatflytning. Vi ser frem til at høre fra dig. Vi garanterer en tryg oplevelse med dine ønsker i centrum.

Ned- & udpakning

Brug for en ekstra hånd, når det kommer til udpakning og nedpakning? Vi håndterer dine ejendele trygt, nemt og sikkert.

Bestil flytning

Du kan tage kontakt til os allerede i dag, hvis du har behov for en privatflytning. Vi står klar til at høre om din situtaion samt dine ønsker.

Flytteguide

Vi har gjort det nemt at flytte. Det kan virke besværligt at skulle påbegynde en privatflytning, men vi har udarbejdet en overskuelig guide, der hjælper dig.

Betingelser

Du har mulighed for at læse meget mere om vores betingelser, så du er med på alt det, der står med småt. Det er for din personlige sikkerhed!