Om os

Brdr. Skov ApS er en kvalitetsbevidst servicevirksomhed som tilbyder flytning for private og erhverv, samt mandskabsudlejning af danske arbejdsmænd til virksomheder med et behov for ekstra hænder. Vores målsætning er at vi fremstår som en kvalitetsbevidst virksomhed – der leverer service, ekspertise samt konkurrencedygtige priser. Kundetilfredshed er alt afgørende for os og derfor behandler vi alle sager med omhu.

Hos Brdr. Skov hjælper vi dig og finder den rette løsning der passer til lige netop dit behov. Hos os er ingen opgaver for små eller for store – vi klarer alt fra total- til minimalløsninger hvad enten det er i Kalundborg, Slagelse, Holbæk, Korsør eller et helt andet sted.

Vi er en velfungerende servicevirksomhed, der følger med tiden, og er i den grad en vækstvirksomhed med skarpt fokus på såvel private, erhvervs- og offentlige kunder. Vi sikre os at du får en god oplevelse og vores mandskab møder altid op med et smil. Du kan derfor stole på os da vi overholder aftaler og leveringstider.
Vores vigtigste værdier er Professionalisme, Kvalitet, Tryghed.