Ned- & udpakning​

Effektiv hjælp til nedpakning

Ønsker du professionel hjælp til nedpakning og flytning af møbler, ejendele og andet inventar? Så ring til Brdr. Skov.

Vi specialiserer os i alle opgaver inden for afmontering, nedpakning og flytning, og du kan derfor roligt kontakte os. Det gør sig gældende, uanset om du skal bruge et par ekstra hænder til flytningen, eller om du ønsker en professionel planlægning og håndtering af hele flytteprocessen.

Tryg nedpakning og flytning for private og erhverv

Hos Brdr. Skov Flytteforretning har vi nogle meget simple principper og værdier. Vi mener, at en flytning skal være til så lidt besvær som muligt, ligesom vi altid leverer en høj kvalitet til en fornuftig pris. Vi anvender udelukkende hensigtsmæssigt indpakningsmateriale, ligesom vi altid tager ekstra hensyn til skrøbelige genstande og ejendele med høj affektionsværdi.

For private vil en flytning ofte markere et nyt kapitel i livet, og det kan virke uoverskueligt at skulle flytte hele sit liv
til et nyt sted, lige såvel som man måske frygter, at ens værdifulde ejendele skal gå i stykker under transporten.
Vi har stor erfaring og forståelse for hele processen.

Dog kan flytning også være til besvær for virksomheder, da der som regel b.la. vil være et økonomisk tab forbundet
med at skulle flytte til nye lokaler, da produktionen selvsagt er i bero under flytningen. Det er derfor altafgørende, at både nedpakning og flytning bliver udført effektivt og omhyggeligt. Vi har stor ekspertise og mange års erfaring med
effektiv flytning i erhvervsmæssige sammenhænge. Vi flytter sikkert og hurtigt.

Handyman til private og erhverv

Vi tilbyder udlejning af en handyman, hvis du har mange hængepartier, som du ikke lige kan finde tiden til at få lavet. Det kunne for eksempel være opsætning af hegn, opsætning af en lampe, klipning af hækken eller andet. Er det derfor på tide at kontakte en handyman, er du velkommen til at henvende dig. Vi kører på det meste af Sjælland.

Tilbud & garanti

Henvend dig allerede i dag og få en forudsigelig flytning.

Du er altid sikret omhyggelighed og de samme faste priser uden skjulte gebyrer, tillæg og andre uforudsigelige udgifter.
Vi er fuldt forsikret hos Codan, og du behøver således heller ikke at frygte for skader på dit indbo eller inventar,
hvis uheldet mod al forventning skulle være ude.

Kontakt os for et tilbud

Kontakt os gerne, for et uforpligtende tilbud. Du er velkommen til at ringe til os på telefon eller sende en mail
til info@brdr-skov.com. Vi ser frem til din henvendelse. Vi flytter for private og erhverv på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Bestil flytning

Du kan tage kontakt til os allerede i dag, hvis du har behov for en privatflytning. Vi står klar til at høre om din situtaion samt dine ønsker.

Guide til private

Vi har gjort det nemt at flytte. Det kan virke besværligt at skulle påbegynde en flytning, men vi har udarbejdet en overskuelig guide, der hjælper dig.

Guide til erhverv

Vi har gjort det nemt at flytte. Det kan virke besværligt at skulle påbegynde en flytning, men vi har udarbejdet en overskuelig guide, der hjælper dig.

Betingelser

Du har mulighed for at læse meget mere om vores betingelser, så du er med på alt det, der står med småt. Det er for din personlige sikkerhed!