Handyman

Har du brug for en handyman til din flytning?

Hos Brdr. Skov varetager vi mange former for flytteopgaver, ligesom vi gerne tager hånd om og hjælper med alle flytningens faser. Vi og vores kompetente medarbejdere er derfor behjælpelige med alt lige fra nedpakningen af din bolig og afmonteringen af dit køkken til udpakning af dine ting i den nye bolig og samling af din seng og reoler.

En flytning kan være ret uoverskuelig og stressende at komme igennem, da der er mange ting, der skal tages hensyn til, tænkes over og gøres. For at gøre hle processen mindre stressende tilbyder vi derfor at stille en handman til rådighed, som dukker op på din adresse og løser alle de småopgaver, som du en har brug for hjælp til.

Hvad hjælper vores handyman med?

Som nævnt ovenfor stiller vi vores handyman til rådighedm hvis du har nogle praktiske opgaver i forbindelse med din flytning, som du ikke selv kan klare eller overskue at gøre selv. Vores handyman har hænderne godt skruet på og kan derfor hjælpe med alt lige fra: Af- og genmontering af lamper, af- og genmontering af møbler, nedtagning og opsætning af reolsystemer og opsætning af gardiner.

Dette er alt sammen opgaver, som kan være ret uoverskuelige at komme igennem selv, da de er tidskrævende og kan være komplicerede, hvis ikke du f.eks. interesserer dig for at samle møbler eller sætte gardiner op.

Der er ingen grund til, at du bruger energi og kræfter på at udføre ting, som du ved, ikke bliver optimale, hvis du selv skal gøre det. Tag derfor i stedet fat i os omkring en løsning med en af vores handymen, så din flytning bliver nem og overskuelig at komme igennem.

Professionel nedpakning for private & erhverv

Hos Brdr. Skov Flytteforretning arbejder vi altid med udgangspunkt i vores kunders ønsker. Vores arbejdes udgangspunkt er dine behov og krav til flytningen. Vi tilbyder derfor fleksibel arbejdskraft, der passer til din situation.

Det koster handyman arbejde

Priser:

Hverdage i tidsrummet 06:00 – 18:00

390,00 kr. inkl. moms.
Alle øvrige timer også weekend og helligdage
585,00 kr. inkl. moms.
Genbrugsplads pr. gang
500,00 kr. inkl. moms.

Beregning af tiden:

Prisberegning på arbejdsopgaverne er på timebasis. Timebasis påbegyndes ved afrejse fra vores domicil og afsluttes ved hjemkost til vores domicil, timeprisen beregnes pr. påbegyndt halve time dog altid for min. 2 timer.

Har du nogle spørgsmål omkring, hvilke opgaver vores handyman kan udføre, er du velkommen til at tage kontakt til os for at få nærmere information.

Ned- & udpakning

Brug for en ekstra hånd, når det kommer til udpakning og nedpakning? Vi håndterer dine ejendele trygt, nemt og sikkert.

Bestil flytning

Du kan tage kontakt til os allerede i dag, hvis du har behov for en privatflytning. Vi står klar til at høre om din situtaion samt dine ønsker.

Flytteguide

Vi har gjort det nemt at flytte. Det kan virke besværligt at skulle påbegynde en flytning, men vi har udarbejdet en overskuelig guide, der hjælper dig.

Betingelser

Du har mulighed for at læse meget mere om vores betingelser, så du er med på alt det, der står med småt. Det er for din personlige sikkerhed!