Mandskab til projekter i både ind- og udland

Brdr. Skov tilbyder mandskabsudlejning til byggepladser, håndværkeropgaver, turnaround og shutdown projekter samt meget andet. Står du derfor og har behov for et par ekstra hænder, kan du finde arbejdskraft gennem os.

Så træder en af vores dygtige medarbejdere gerne til med en hjælpende hånd . Brdr. Skov har altid den helt rigtige mand eller kvinde til jobbet, og vi reagerer hurtigt og professionelt – også når det brænder på.

Hvem er vi?

Brdr. Skov er en familieejet virksomhed, der gennem mange år har ydet professionel mandskabsudlejning til store som små virksomheder. Vi stiller vores mange kompetente medarbejdere til rådighed for en lang række erhverv, og vores afdelinger drives af erfarne medarbejdere.

Hvad kan vi?

Vi leverer professionel assistance til byggepladser, håndværkeropgaver, turnaround og shutdown projekter samt meget andet. Vores kunder er både offentlige og private virksomheder.

Sund økonomisk fornuft

Med vores dygtige medarbejdere har du altid ekstra hænder lige ved hånden. Det er enkelt, der er ingen spildtid, personaleadministration eller unødige udgifter. Og som kunde hos os betaler du alene for de effektive timer. Intet andet. Det er da til at planlægge og budgettere efter.

Hjælpen er på vej

Så hvis det virkeligt brænder på – ved sygdom, ferie eller travlhed – og du står og mangler en ekstra hånd, indhent et tilbud online eller ring til os på tlf.: +45 20 80 07 02.
Så er hjælpen på vej.

HOLD FOKUS PÅ OPGAVEN
- LEJ DIG TIL KOMPETENCERNE

Sikkerhed, kompetence og troværdighed

Vi holder fast i alle de goder dyder, vores baggrund i “dansk erhvervsliv” har givet os. Derfor kan du regne med de aftaler, du indgår med os og vores vikarer. Vi kommer til tiden, og vi løser opgaverne på bedste måde. Nogle kalder det ansvarlighed, vi synes bare, det er den rigtige måde at gøre tingene på.

Du kan være sikker på, at vores mandskab har de relevante kompetencer, hænderne skruet rigtigt på og hjertet på det rette sted. For der skal vilje og handlekraft til, uanset hvor fagligt dygtig man er. Derfor ansætter vi heller ikke hvem som helst. Kun ansvarsfulde personer med lysten til at tage fat og evnen til at gøre en forskel. Intet mindre.