Flyttefirma til enhver flytning

Vi hjælper private og erhverv med flytning og transport

Hvorfor skal du
vælge os som flyttefirma?

Skræddersyet løsninger

Ingen flytning eller transport er ens. Derfor tager vi altid udgangspunkt i dine ønsker og behov. Med vores erfaring som flyttefirma kan vi let guide dig til den helt rigtige løsning.

Kundebevidst og personlig service

Som dit flyttefirma, har vi dig altid i centrum. Vi går gerne den ekstra mil for, at vores kunders oplevelse bliver behagelig. Det betyder også, at vi har det bedste personale hele vejen igennem.

Nem, billig og sikker flytning

Det er vigtigt for vores kunder med en nem flytning, hvor der bliver taget godt om deres ejendele. Og det behøver ikke at være dyrt. Af den grund tilbyder vi professionel flytning til en billig pris.

Dit fleksible flyttefirma på Sjælland

Står du og søger et professionelt flyttefirma på Vestsjælland, som kan flytte dine ejendele sikkert fra A til B? Brdr. Skov tilbyder flytning samt ned- og udpakning for såvel private som virksomheder og offentlige institutioner.

Hvad vi står for

Brdr. Skov ApS er en virksomhed med mange års erfaring inden for flytte- og logistikbranchen. Vores målsætning er, at vi fremstår som en kvalitetsbevidst virksomhed, der leverer service, overblik og konkurrencedygtige priser.

Privat og erhverv

Brdr. Skov tilbyder flytning samt ned- og udpakning for såvel private som virksomheder og offentlige institutioner. Vi har base i Svebølle. Vi flytter derfor primært for kunder på Sjælland, men vi hører også gerne fra dig, hvis du har behov for et flyttefirma på Fyn eller i Jylland eksempelvis.

Stort som småt

Hos os er ingen opgaver for små eller for store. Vi tilbyder alt fra total- til minimalløsninger, hvad enten det er i Kalundborg, Slagelse, Holbæk, Korsør eller et helt andet sted. Det er helt enkelt. Vi hjælper dig med at flytte dit indbo samt andet type gods fra A-B.

Flyttefirma med kvalitet i centrum

Vi håndterer altid dine ting med den største omhu. Vi tilbyder tilmed professionel ned- og udpakning, hvis du ønsker ekstra sikkerhed for, at dine ting når sikkert frem. Med andre ord er Brdr. Skov dit flyttefirma med kvalitet i centrum.

Privatflytning

Erhvervsflytning

Ned- og udpakning

Erfarent flyttefirma