Flytterengøring på hele Sjælland

Lettere flytteproces med en flytterengøring

Gør flytteprocessen lettere og få hjælp til flytterengøring. Vi tilbyder flytterengøring til alle vores kunder på Sjælland, så du kan koncentrere dig om at komme på plads i boligen.

Flytterengøring – efterlad din bolig på bedst mulig måde

Når man skal flytte, er det altid vigtigt at efterlade alting i den skønneste orden – præcis som man gerne selv vil modtage det. Mange boligselskaber kræver faktisk en flytterengøring, der byder den næste lejer velkommen på en ordentlig måde. Uanset om du flytter fra hus eller lejlighed betragter mange det som god kutyme, at man får foretaget en flytterengøring efter at alle ejendele er ude af huset.

Hos Brdr. Skov tilbyder vi en grundig flytterengøring, så du kan øge salgsprisen på boligen såvel som imødekomme krav fra eventuel udlejer. Vi tilbyder flytterengøring til alle vores kunder på hele Sjælland.

Skab de bedste forhold for en problemfri overgang

Ved rengøring efter udflytning lægger vi vægt på, at alt står, som om det var nyt, og det vil sige, at vi gør både ovn, køleskab og bruseniche ren. Når vi tager ud til kunder, der gerne vil have foretaget en grundig rengøring efter udflytning, er der ofte et ønske fra kunden om, at man viser den nye lejer, at man ønsker en gnidningsfri og problemfri overtagelse.,

Vi ønsker at være med til at skabe gode betingelser for den gamle og nye lejer for, at begge parter opnår en overensstemmelse og enighed omkring boligens stand. Hos Brdr. skov lægger vi vægt på desinficering af hårde hvidevarer og badeværelse i forbindelse med flytterengøring, da desinficeringen skaber et nyt og rent udgangspunkt for køber eller nye lejer.

Professionel nedpakning for private & erhverv

Hos Brdr. Skov Flytteforretning arbejder vi altid med udgangspunkt i vores kunders ønsker. Vores arbejdes
udgangspunkt er dine behov og krav til flytningen. Vi tilbyder derfor fleksibel arbejdskraft, der passer til din situation.

Hvad du får med i en flytterengøring

En flytterengøring kan ofte være relativt omfattende, da der kan være meget støv og skidt gemt, når møbler og inventar er flyttet ud. Når boligen står tom, er det til gengæld nemt for os at komme til, og det vil sige, at vi kan fokusere på at få gjort komfur, ovn og andre tidskrævende opgaver rengjort. Når boligen står tom, kan vi hurtigere – og mere effektivt end ved normal rengøring – gøre de store overflader rene. Når vi gør rent efter udflytning, inkluderer det altid:

  • Støvsugning
  • Gulvvask
  • Vask af flader
  • Badeværelse og toilet
  • Afkalkning af bruseniche
  • Indvendig vinduespudsning
  • Ovn, køleskab og emhætte

Rengøringen efter din flytning

Når man skal overtage en bolig, er det dejligt at kunne starte på en frisk, og det vil også sige, at man træder ind i en velduftende og ren bolig. En ren bolig gør det nemt at få overstået flytningen hurtigt, og man vil kunne fokusere på at friske op med maling eller lignende.

Hos Brdr. Skov ønsker vi at gøre en flytterengøring til det mindste problem ved flytningen, og derfor tilpasser vi flytterengøringen til det tidspunkt, du skal flytte ud. Flytterengøring kan kun tilvælges, ved køb af en af vores flyttepakker.

Vi kan kontaktes telefonisk på +45 20 80 07 02 eller på e-mail info@brdr-skov.com.

Ned- & udpakning

Brug for en ekstra hånd, når det kommer til udpakning og nedpakning? Vi håndterer dine ejendele trygt, nemt og sikkert.

Bestil flytning

Du kan tage kontakt til os allerede i dag, hvis du har behov for en privatflytning. Vi står klar til at høre om din situtaion samt dine ønsker.

Flytteguide

Vi har gjort det nemt at flytte. Det kan virke besværligt at skulle påbegynde en flytning, men vi har udarbejdet en overskuelig guide, der hjælper dig.

Betingelser

Du har mulighed for at læse meget mere om vores betingelser, så du er med på alt det, der står med småt. Det er for din personlige sikkerhed!