Erhvervsflytning

Erhvervsflytning er en tillidssag

Vi tilbyder overskuelig og effektiv erhvervsflytning.

Hos Brdr. Skov leverer vi en erhvervsflytning, som jeres firma fortjener. Vi sørger for, at virksomhedens, organisationens eller institutionens inventar flyttes sikkert til de nye lokaler, og vi håndterer møbler, IT-udstyr og andet skrøbeligt udstyr med stor omhyggelighed. Når I flytter med os, får I altså en erfaren flyttepartner, som kan stå til ansvar for at flytte virksomheden.

For at sikre en så effektiv erhvervsflytning som muligt, tilstræber vi altid at planlægge hele forløbet på forhånd. Vi hjælper selvfølgelig også gerne med at afmontere, emballere og pakke inventar, inden vi transporterer; ligesom vi i den anden ende, hjælper med at få det hele på plads igen i de nye lokaler.

Når Brdr. Skov håndterer din erhvervsflytning, er din organisation altid sikret en professionel håndtering af inventar, og det er en selvfølge, at forløbet planlægges fra start til slut for at undgå unødvendige omkostninger og overraskelser. Flytningen kan tilmed udføres i weekenden for at minimere forstyrrelse af medarbejdere. Vi flytter alle dage, året rundt.

Vi er fuldt forsikret hos Topdanmark, ligesom vi tilbyder erhvervsflytning til faste priser. Dermed er din organisation altid sikret en tryg behandling uden unødvendige og uforudsigelige omkostninger, når Brdr. Skov varetager jeres flytteopgaver. Kontakt og hør meget mere om mulighederne.

Professionel nedpakning for private & erhverv

Hos Brdr. Skov Flytteforretning arbejder vi altid med udgangspunkt i vores kunders ønsker. Vores arbejdes udgangspunkt er dine behov og krav til flytningen. Vi tilbyder derfor fleksibel arbejdskraft, der passer til din situation, uanset om det er privat- eller erhvervsflytning.

Flytning der tilpasses jeres behov

Vi leverer professionel og effektiv erhvervsflytning for virksomheder og offentlige instanser.

Brdr. Skov udfører næsten alle tænkelige opgaver inden for erhvervsflytning. Det er lige fra flytning for kommuner og andre offentlige instanser med emballering, pakning og transport for virksomheder i den private sektor til flytning af inventar internt i organisationen.

Vi tilbyder:

  • Emballering, pakning og transport af kontorinventar, arkiv og lager.
  • Komplet flytning af virksomheder, inkl. kopimaskiner, kontormøbler og IT-udstyr.
  • Bortkørsel af affald og gamle møbler.
  • Flytninger for offentlige instanser.
  • Interne flytninger, hvad enten det er hele afdelinger eller et enkelt kontor.
  • Faste flyttefolk til større nytte af erfaring og kompetencer.

Du har også mulighed for at indgå et tættere samarbejde med os, hvis du eksempelvis har brug for vores hjælp til faste opgaver. Ved tættere samarbejde angående erhvervsflytning får virksomheden samme faste flyttefolk og får dermed større nytte af erfaring og kompetencer, da vi kan lave skræddersyede løsninger.

Ned- & udpakning

Brug for en ekstra hånd, når det kommer til udpakning og nedpakning? Vi håndterer dine ejendele trygt, nemt og sikkert.

Bestil flytning

Du kan tage kontakt til os allerede i dag, hvis du har behov for en erhvervsflytning. Vi står klar til at høre om din situation samt dine ønsker.

Flytteguide

Vi har gjort det nemt at flytte. Det kan virke besværligt at skulle påbegynde en flytning, men vi har udarbejdet en overskuelig guide, der hjælper dig.

Betingelser

Du har mulighed for at læse meget mere om vores betingelser, så du er med på alt det, der står med småt. Det er for din personlige sikkerhed!